środa, 3 kwietnia 2013

Bento - 03.04.2013 - chleb z dynią

Bento na środę:
Truskawki, jabłko, pomidory i toffifee.
Omlet (jaki dobry się dziś udał!), świeżo upieczony domowy chleb z ziarnami dyni, posmarowany jabłkowym Almette.
W moim pudełku to samo, może tylko większy bałagan ;)

Miłej środy!

Oliko

8 komentarzy:

  1. wszystko to wygląda tak wiosennie:) Jabłkowe Almette? czy to nowość? Pysznie to wszystko wygląda, jednak dla mnie jeden tofik to za mało, potrafię zjeść całe pudełko:P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak naprawdę to jabłkowo-gruszkowe. Zdaje się że to jakaś sezonowa edycja limitowana:)

      Usuń
  2. Domowy chleb jest the best - nasz właśnie w piekarniku. :) Z dynią jeszcze nie robiliśmy. A jabłkowy Almette intryguje... :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jakoś tak najbardziej mi dyniowy smakuje :)
      Polecam, jabłkowe Almette ma ciekawy smak :)

      Usuń
  3. ja też chcę wiedzieć - czy to almette ze startym jabłkiem? dyniowy chleb też będę piekła we własnej przyszłej kuchni.
    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, to takie firmowo zrobione, jabłkowo-gruszkowe :)

      Usuń
  4. Jeeeeej, jak mi się marzy takie śniadanie do szkoły *_____*
    I jeszcze ten świeżo pieczony chlebek <33

    OdpowiedzUsuń